Kategoriat
Pelaaminen

Päivitetty NVIDIA Shield pyörittää Android -pelien lisäksi PC -pelejä

Britanninan kansallisen TV-yhtiön BBC:n sisältä on kuulunut tieto jonka mukaan NVIDIA:n päivitetty ja kohta virallisen julkistuksensa saava Shield -laite tulisi pyörittämään Android -pelien lisäksi myös paljon tehoa vaativia PC-pelejä.Asiaan kätkeytyy pieni jippo, nimittäin Shield pitää parittaa PC-tietokoneen kanssa josta löytyy NVIDIA:n GeForce -näytönohjain ennen kuin PC-pelejä laitteella voidaan pelata, kyseessä on siis pelien stremaus nykyisen Shield laitteen tapaan.

TweakTown -sivuston mukaan uuden Shield:in mukana toimitetaan edullinen ja erikseenkin myyntiin tuleva peliohjain. Mitä suurimmalla toden näköisyydellä uuden Shield:in sisältä tulee löytymään NVIDIA:n Tegra K1 -piiri, jonka tehot riittäisivät pelaamiseen hyvin.

Kirjoittanut Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.