Microsoft: Office 365 on yhtiön historian suosituin yrityspuolen tuote


0

Ohjelmistojätti Microsoftin Worldwide Partner Conference -tapahtuma on pyörähtänyt käyntiin. Ensimmäisenä lavalle saapui yhtiön Phil Sorgen, joka kertoi yleisölle, että yhtiön Windows-käyttöjärjestelmällä sekä Office-toimistoohjelmistopaketilla on yli miljardi käyttäjää maailmassa.

Sorgen kertoi lisäksi, että Office 365 on yhtiön historian suosituin yrityspuolen tuote, mikä hänen mukaansa on kahdesta syystä yhtiölle tärkeää. Ensinnäkin se osoittaa, että Office 365-palvelun kaltainen bisnesmalli on onnistunut. Toiseksi, se osoittaa kuinka suosittu Office on edelleen.

Microsoft onkin kertonut aikovansa muokata Office 365 -palveluaan entistä houkuttelevammaksi pienille ja keskisuurille yrityksille. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Neowin.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.