Intel rikkoi omat prosessorien myyntiennätyksensä vuoden toisella neljänneksellä


0

Intel on rikkonut entiset ennätyksensä myymällä hetki sitten loppuneen vuoden toisen neljänneksen aikana enemmän prosessoreita kuin koskaan aiemmin. Tähän on vaikuttanut monta eri tekijää joista yksi on Windows XP -tietokoneiden siirtyminen eläkkeelle. Tämä nosti uusien tietokoneiden kysyntää suuresti.\nIntel ei kuitenkaan ole kertonut myytyjen prosessorien lukumäärää.\n\nYhtiö on kuitenkin paljastanut myyneensä kymmenen miljoonaa piiriä tablettikäyttöön, joka vastasi yhtiön aiempia odotuksia. Toisaalta yhtiö myi enemmän palvelimiin, työpöytätietokoneisiin ja kannettaviin tietokoneisiin tarkoitettuja suorittimia kuin mitä yhtiö oli ennakoinut.\n\nKitGuru-sivusto kertoo, että Intelin suorittimia, piirisarjoja sekä muita kannettavissa tietokoneissa ja työpöytätietokoneissa piirejä myyvä PC-asiakasryhmä teki liikevaihtoa vuoden toisen neljänneksen aikana 8,7 miljardia USA:n dollaria. Tämä oli nousua viime vuoden vastaavasta ajankohdasta kuusi prosenttia.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.