Facebookin Oculus VR -kauppa vahvistettu


0

Kun Facebook maaliskuussa ilmoitti ostaneensa Oculus VR -yhtiön monet eri tahot huolestuivat ilmoituksesta. Nyt ilmoituksesta on kulunut jo hieman aikaa eivätkä huolet ole kadonneet mihinkään.  Uusimpien uutisten mukaan kauppa on nyt virallistettu.\n\nFacebook ja Oculus VR kertoivat yhteisessä lehdistötiedotteessaan: ”Olemme katsomassa yhdessä kohti mielenkiintoista tulevaisuutta, rakennamme uudentyyppisen tietokoneen käyttöalustan ja luomme uudelleen tavat joilla ihmiset kommunikoivat keskenään.”\n\nMaaliskuussa Facebook kertoi maksavansa Oculus VR -yhtiöstä 2 miljardia USA:n dollaria, joka koostuu 400 miljoonan dollarin käteissummasta sekä 23,1 miljoonasta Facebookin osakkeesta, joiden kurssi oli tuolloin 1,6 miljardia USA:n dollaria.\n\nTuolloin Facebookin perustaja ja toimitusjohtaja Mark Zuckerberg totesi, että mobiilius on päivän sana. hänen mukaansa yhtiö on kuitenkin kaukaa viisas ja omaksuu tuevaisuuden teknologioita jo nyt. Oculus VR:n avulla heillä on zuckerbergin mukaan mahdollisuus muuttaa ihmisten käyttämiä kommunikaatio -ja työtapoja.\n\nHuhtikuussa Yhdysvaltojen kauppakomissio FCC eli Federal Trade Commission hyväksyi kaupat.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.