NVIDIA GeForce GTX 870 -ja 880 -näytönohjaimet myyntiin loka-marraskuussa


0

NVIDIA on aikeissa julkaista seuraavan sukupolven näytönohjaimensa kuluvan vuoden loka-marraskuussa. Mikäli tiedot pitävät paikkaansa tulee juolumarkkinolla olemaan hälinää.\n\nRuotsalaisen SweClockers-sivuston tietojen mukaan NVIDIA:n seuraavan sukupolven huippuluokan näytönohjainmallit GeForce GTX 870 ja GTX 880 tullaan esittelemään suurelle yleisölle joko lokakuussa tai marraskuussa. Uusien näytönohjaimallien sisältä tulee löytymään yhtiön GM204-koodinimeä kantava grafiikkapiiri, joka on yhtiön Maxwell -tuoteperheen toinen sukupolvi. Ensimmäistä käytetään GTX 750 Ti -näytönohjaimissa. Uudet grafiikkapiirit valmistetaan 28 nanometrin valmistustekniikalla.\n\nNVIDIA on onnistunut pitämään GM204-piirin sekä tulevien näytönohjaimallien tekniset tiedot piilossa julkisuudelta, mutta tuotteiden mallinumerot kuitenkin kertovat omaa kieltään, joten voimme olla sataprosenttisen varmoja siitä, että kortit syrjäyttävät nykyiset GTX 770 -ja GTX 780 -näytönohjaimet. Molempien veikataan olevan selkeästi nopeampia kuin nykyiset sekä kuluttavan vähemmän sähköä.\n\nMielenkiinnolla odotetaankin nyt näytönohjainten teknisten tietojen vuotamista julkisuuteen sekä sitä aikooko NVIDIA julkaista muitakin uusia näytönohjainmalleja vai tyytyykö yhtiö näihin kahteen.\n\nNVIDIA:n huhutaan työstävän parhaillaan GM200-koodinimistä grafiikkapiiriä, joka tulisi korvaamaan yhtiön edellisen GK110grafiikka-piirin jota yhtiö tulee kauppaamaan myös supertietokonemarkkinoille.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.