DNA: Heinäkuun myydyimmät puhelimet


0

DNA:n tiedotteen mukaan heinäkuussa yhtiön kymmenen myydyimmän puhelimen listalla oli Samsungilta viisi, Nokialta kolme ja Applelta kaksi mallia.
Ykkössijasta kiinni pitää jo kolmatta kuukautta peräkkäin edullinen ja monipuolinen Samsung Galaxy Trend Plus.

Toiselle sijalle nousi Samsung Galaxy S5. Nokia Lumia 630 puolestaan otti heinäkuussa kolmannen sijan. Applen iPhone 5s ja iPhone 4s -puhelinten sijoitus vaihtui kesäkuun kakkos- ja kolmossijoilta neljänneksi ja kuudenneksi. Heinäkuun ainoa uusi listatulokas oli edullinen peruspuhelin Nokia 108.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.