NVIDIA GeForce GTX 880 -näytönohjaimet myyntiin syyskuussa


0

Gigabyte yhtiön johto on myöntänyt Kiinalaisen Expreview sivuston toimittajalle ChinaJoy -nimisen pelikehittäjien konfferenssin yhteydessä, että NVIDIA tulee julkaisemaan yhtiön seuraavan sukupolven GeForce GTX 880 -sarjan näytönohjainmallit kuluvan vuoden syyskuun aikana.Kyseinen henkilö oli kertonut Gigabbyte -yhtiön valmistelevan parhaillaan GTX 880 G1.Gamer -nimistää erikoisversiota kyseisestä näytönohjaimesta. Uutukainen tullaan varustamaan erittäin järeällä jäähdyttimellä, joka kykenee haihduttamaan jopa 650W edestä lämpötehoa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että näytönohjainta voidaan pienellä tai keskikevyellä kuormalla käyttää myös tuulettimet sammutettuna, eli tällöin näytönohjain toimisi työpöytäkäytössä pääsääntöisesti passiivisena eikä tuottaisi tällöin ollenkaan melua. TechPowerUp -sivuston mukaan näytönohjaimen tuulettimet alkavat pyöriä vasta kun GPU -piirin lämpötila on noussut riittävän korkealle.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.