AMD:lta kolme Radeon R7 SSD -asemaa


0

AMD:n Radeon-brändi vaikuttaa yhtiön viimeiseltä oljenkorrelta pysyä mukana high-end-pelitietokoneiden markkinoilla. Kyseinen brändi pitää sisällään jo AMD:n näytönohjaimet, keskusmuistit sekä uusimpana tulokkaana nyt myös SSD-asemat.

Yhtiö on tänään julkistanutkin markkinoille kolme SSD-asemaa. Ensimmäinen Radeon R7 -nimellä myytävä SSD-asemien sarja tulee saataville kolmella eri tallennuskapasiteetilla varustettuna – 120, 240 ja 480 gigatavua.

Kaikki uudet SSD-asemat ovat SATA 6 Gb/s -yhteensopivia ja tarjoavat maksimissaan 550 MB/s sekventiaalisen lukunopeuden sekä 470 MB/s sekventiaalisen kirjoitusnopeuden 120 gigatavun versiolla. Kirjoitusnopeus kasvaa jonkin verran kapasiteetin kasvaessa, jolloin 240 sekä 480 gigatavun versiot kykenevät maksimissaan 530 MB/s sekventiaaliseen kirjoitusnopeuteen.

05082014_6b

Asemien 4K-satunnaislukunopeus IOPSeina ilmaistuna on (pienimmästä mallista suurimpaan) 85000, 95000 ja 100000. Uudet SSD-asemat perustuvat OCZ:n Indilinx Barefoot 3 -ohjaimeen ja muistipiireinä SSD-asemien sisällä on Toshiban valmistamat 19 nanometrin MLC-tekniikkalla valmsitettavat NAND-muistipiirit. TechPowerup -sivuston mukaan AMD:n Radeon R7 SSA -asemat julkaistaan virallisesti elokuun 13. päivä.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.