Windows Phone Store -kauppapaikka sisältää nyt yli 300 tuhatta sovellusta


0

Ohjelmistojätti Microsoft on kuluneella viikolla julkistanut uusia lukuja. Yhtiön tiedotteen mukaan sen Windows Phone Store -kauppapaikassa on nyt yli 300 tuhatta sovellusta.

Viimeisimpien lukujen mukaan Windows Phone on markkinoiden kolmanneksi suosituin mobiilialusta 3,4 prosentin markkinaosuudellaan. Androidin nykyinen markkinaosuus on 52,1 prosenttia ja iOSin puolestaan 41,3 prosenttia.

Microsoftin mukaan hyväksyttyjen Windows Phone -sovellusten lukumäärä laskettiin kuluvan vuoden kesäkuun lopussa. Vertailun vuoksi voidaan todeta, että Windows Phone Store saavutti sadan tuhannen sovelluksen rajapyykin vuoden 2012 kesäkuussa. 200 tuhannen sovelluksen raja puolestaan meni rikki seuraavan vuoden joulukuussa.

Tämä tarkoittaa sitä, että viimeiset sata tuhatta sovellusta ladattiin viimeisen puolen vuoden aikana. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Neowin.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.