Videra pääsi Ciscon sisäpiiriin


0

Videoviestinnän palveluihin erikoistunut Elisan tytäryhtiö Videra on saavuttanut ensimmäisenä Suomessa Ciscon myöntämän CMSP-sertifikaatin videoneuvottelupalveluilleen. Ciscon kymmenistä tuhansista globaaleista kumppaneista vain 18 muuta on aikaisemmin saavuttanut sertifikaatin.

Ciscon videoneuvottelupalveluiden CMSP-sertifikaatti (Cloud and Managed Services Program) on aiemmin myönnetty mm. British Telecomin, AT&T:n ja Orange Business Servicen kaltaisille verkkojäteille.

Ciscon CMSP-sertifikaatin saadakseen yrityksen on osoitettava ulkopuoliselle, riippumattomalle auditoijalle, että se täyttää muun muassa prosesseihin, laatuun ja infrastruktuuriin liittyvät vaatimuksemme. Harva toimija yltää niihin, kertoo Ciscon Suomen ja Baltian toimitusjohtaja Simo Leisti.

Yhtiöllä on nyt mm. oikeus toimittaa Ciscon videoneuvottelulaitteita globaalisti ja ostaa niitä suoraan paikallisilta Cisco-jakelijoilta. Tämä nopeuttaa Videran asiakkaiden saamaa palvelua huomattavasti, kun esimerkiksi videoneuvottelupalveluissa tarvittavia kameroita ei tarvitse tuoda tullien läpi. Sertifikaatin saaneet yritykset saavat myös muita kaupallisia etuja Ciscon partneriekosysteemissä.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.