Viaplaylle yksinoikeus Disneyn Movies on Demand -sisältöön


0

Viaplay on ilmoittanut alkavansa tarjota Disney Movies on Demand -sisältöä Suomessa. Yhtiö on päässyt sopimukseen palvelun jakeluoikeuksista Disney Nordicin kanssa vuodelle 2014. Disney Movies on Demand on osa Viaplayn tilauspalvelua.

Viaplay lanseeraa Disney Movies on Demand -palvelun tänä syksynä ja tilaajien saataville tulevat Disneyn piirrosklassikot kuten Tuhkimo ja Robin Hood, Disney Pixarin suosikit, kuten Autot, Monsterit Oy ja Toy Story, sekä suositut elokuvat kuten Liisa Ihmemaassa ja 101 Dalmatialaista – aitoa koiranelämää.

Disney Nordicin kanssa solmitun sopimuksen ansiosta Viaplay voi tarjota suomalaisille asiakkailleen myös Disney Channelin sarjoja, kuten Violetta, Waverly Placen velhot ja Jessie.

Viaplay toimii tietokoneissa, Android- ja iOS-älypuhelimissa, tableteissa, älytelevisioissa ja Xbox 360, PlayStation 3 ja PlayStation 4 -pelikonsoleissa.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.