Samsung Innovation Challenge Otaniemessä


0

Aalto-yliopiston yhteydessä toimiva opiskelijavetoinen yrittäjyyden järjestö Aaltoes järjestää yhdessä elektroniikkajätti Samsungin kanssa 48 tuntia kestävän hackathon-tapahtuman.

Tapahtuman teemana on kahden vuorokauden ajan kehittää uusia innovaatioita Samsung Gear 2 ja Gear Fit -laitteille. Perjantaina 29. elokuuta alkavan hakkerointitapahtuman teemoina ovat wearables-laitteet, terveys ja hyvinvointi sekä henkilökohtainen viestiminen.

Hackathonin parhaat tiimit valitaan mukaan myöhemmin pidettävään workshoppiin, jonka kolme parasta joukkuetta pääsee esittelemään tuotostaan Slush-tapahtumassa marraskuussa. Voittajat palkitaan rahapalkinnoin ja ensimmäisen sijan saavuttaneelle onkin luvassa kymmenen tuhatta euroa.

Tavoitteenamme on saada mukaan sata osallistujaa. Järjestämme vuodessa noin 2-5 hackathonia. Viimeksi keskityimme musiikkiin liittyviin ideoihin ja tuloksena oli kaikkea DJ-ohjelmistoista liikkeen mukaan musiikkia sääteleviin jonglöörauspalloihin, kertoo Aaltoesin puheenjohtaja Kasper Suomalainen.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.