Inteliltä ensimmäinen kahdeksanytiminen pöytäkonesuoritin


0

Intel on julkistanut aiemmin koodinimellä Haswell-E tunnetun, vaativille tehokäyttäjille suunnatun kahdeksanytimisen pöytäkonesuorittimen. . Lisäksi Intel julkisti lukitsemattomia kuusiytimisiä malleja tietokoneharrastajille.

Intelin 16-säikeinen Core i7-5960X Extreme Edition tukee uutta DDR4-muistia.

Intel kertoi tehneensä yhteistyötä alan keskeisten laitevalmistajien, muistien ja emolevyjen myyjien sekä grafiikkakumppaneiden kanssa uuden alustan hyödyntämisessä.

Useissa yhteistyökumppanien uusista Intel X99 -piirisarjaan perustuvista alustoista on myös Thunderbolt-valmius. Alustan yhdistäminen Thunderbolt 2 -laajennuskorttiin mahdollistaa pöytätietokoneeseen yhtiön mukaan 20 Gbps:n yhteyden.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.