Denonilta usean huoneen musiikkijärjestelmä


0

Denon  tuo myyntiin langattomasti toimivan usean huoneen musiikkijärjestelmän. Laitevalikoiman täydentää järjestelmän hallintaan tarkoitettu älypuhelinsovellus.

HEOS by Denon on langattomilla kaiuttimilla varustettu usean huoneen musiikkijärjestelmä, joka liitetään olemassa olevaan langattomaan lähiverkkoon.

HEOS 3 on kaiutin, jota voidaan käyttää sekä pysty- että vaaka-asennossa. HEOS 5 rakentuu sekä kahdesta diskanttielementistä että kahdesta keskiääniä ja alataajuuksia toistavasta kaiutinelementistä.

HEOS 7 sopii puolestaan isompiin tiloihin. Kaiutin pitää sisuksissaan kaksi diskanttielementtiä, kaksi kaiutinelementtiä keskiäänille, kaksi passiivielementtiä ja aktiivisen bassovahvistimen. Jokaisella aktiivisella elementillä on oma D-luokan digitaalivahvistin.

HEOS 3, HEOS 5 ja HEOS 7 ovat saatavana 299, 399 ja 599 euron suositushinnoilla. HEOS Extend, HEOS Link ja HEOS Amp ovat saatavana 99, 349 ja 499 euron suositushinnoilla.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.