HTC valmistelee puettavia älylaitteita


0

Muun muassa Motorola, Samsung, LG ja ASUS ovat siirtyneet valmistamaan myös hakukonejätti Googlen Android Wear OS -käyttöjärjestelmällä varustettuja puettavia laitteita. Mukaan joukkoon haluaa myös Taiwanilainen HTC.

HTC:n laitteen nimeksi tullee WWY. Julkisuuteen vuotaineiden tietojen mukaan yhtiön uutuuslaite tulee sisältämään 1,8 tuumaisen veden -ja pölynkestävän (IP57) näytön sekä 100 mAh akun, joten kyseessä lienee älyranneke.

Tämän lisäksi yhtiön on jo aikaisemmin huhuttu tuovan markkinoille myös Googlen käyttöjärjestelmään perustuvan älykellon.

Molempien laitteiden kerrotaan saapuvan valikoiduille markkinoille (Pohjois-Amerikka, Japani, Brasilia, Korea ja Taiwan) kuluvan vuoden syyskuussa.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.