Microsoftin mobiiliuutuudet etukäteen valokuvissa


0

Teknlogiayhtiö Microsoft aikoo esitellä uudet Lumia 730 -ja Lumia 830 -älypuhelimet tulevassa IFA 2014 -tapahtumassa. Lumia 730  ja 735 -malleista on nyt vuotanut etuajassa uusia valokuvia julkisuuteen.

Tiedon mukaan Lumia 730 saapuu markkinoille kahtena eri versiona – Lumia 730 tarjoaa 3G-liitettävyyden sekä kaksi SIM-korttipaikkaa ja Lumia 735 puolestaan tarjoaa tuen 4G LTE -yhteyksille. Kuten alla olevista kuvista voidaan huomata, puhelimien muotoilu muistuttaa huomattavasti edellisiä markkinoille tuotuja malleja.

Lumia-730-3

 

Lumia-730-1

Lumia-älypuhelimien kerrotaan sisältävän 4,7 tuumaisen HD-näytön 1280×720 pikselin resoluutiolla, neliytimisen Snapdragon 400 -järjestelmäpiirin sekä lisäksi gigatavun muistua, kahdeksan gigatavua sisäistä tallennutilaa ja microSD-paikan. Käyttöjärjestelmänä toimii Windows Phone 8.1.

Molemmista versioista löytyy vielä lisäksi viiden megapikselin etukamera. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen teknologiasivusto VR-Zone.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.