Logitechilta näppäimistö yleiskäyttöön


0

Oheislaitevalmistaja Logitech julkisti yrityksen ensimmäisen yleisnäppäimistön, jonka se on suunnannut tietokoneille, tablettilaitteille ja älypuhelimille.

Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 pöytänäppäimistö on yhtiön mukaan suunniteltu käytettäväksi jopa kolmen eri laitteen kanssa. Easy-Switch-kiekkokytkimen avulla käytettävää laitetta voidaan vaihtaa tarpeen mukaan.

Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 on täysikokoinen näppäimistö ja sen yläreunaan on tehty syvennys mikä tukee älypuhelimia ja tablettilaitteita, jolloin ne pysyvät sopivassa käyttöasennossa näppäimistöllä kirjoitettaessa. Näppäimistö on saatavana sekä mustana että valkoisena.

Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 tulee saataville syyskuun aikana 49 euron suositushintaan.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.