Logitechin omistama Ultimate Ears päivitti UE BOOM -matkakaiutintaan


0

Logitechin omistama Ultimate Ears on päivittänyt UE BOOM -matkakaiutintaan uusilla ominaisuuksilla ja väreillä.

UE BOOM -matkakaiuttimeen ja sen veloituksetta ladattavaan sovellukseen on julkaistu myös päivitykset. Lisäksi matkakaiuttimen äänenvoimakkuuden säädettävyyttä on parannettu tuplaamalla äänenvoimakkuuden porrastus 32 tasoon.

Kahden UE BOOM -kaiuttimen synkronointia on parannettu lisäämällä ominaisuuteen yhteinen äänenvoimakkuuden säätö ja paritilan muistaminen. Kaiutinsovellukseen on nyt lisätty herätyskello. UE BOOM on myynnissä 199 euron kuluttajahintaan.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.