Kategoriat
Teknologia Viihde-elektroniikka

Logitechin omistama Ultimate Ears päivitti UE BOOM -matkakaiutintaan

Logitechin omistama Ultimate Ears on päivittänyt UE BOOM -matkakaiutintaan uusilla ominaisuuksilla ja väreillä.

UE BOOM -matkakaiuttimeen ja sen veloituksetta ladattavaan sovellukseen on julkaistu myös päivitykset. Lisäksi matkakaiuttimen äänenvoimakkuuden säädettävyyttä on parannettu tuplaamalla äänenvoimakkuuden porrastus 32 tasoon.

Kahden UE BOOM -kaiuttimen synkronointia on parannettu lisäämällä ominaisuuteen yhteinen äänenvoimakkuuden säätö ja paritilan muistaminen. Kaiutinsovellukseen on nyt lisätty herätyskello. UE BOOM on myynnissä 199 euron kuluttajahintaan.

Kirjoittanut Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.