ASUS julkisti ZenWatch-älykellon


0

ASUS on julkistanut Googlen Android Wear –alustaa hyödyntävän ZenWatch -älykellonsa.

Laite on varustettu nahkaisella rannekkeella ja 2.5D kaarevalla lasilla. Älykellon mukana tulee ASUS ZenUI Wellness -sovellus, jonka avulla kellon käyttäjä kykenee mittaamaan askelien määrän lisäksi muun muassa poltettuja kaloreita.

http://www.youtube.com/watch?v=yeoxTrwk-BA

Laitteesta löytyy lisäksi 1,63 tuumainen AMOLED-näyttö 320 x 320 pikselin resolutiolla, Qualcomin Snapdragon 400 -piirisarja 1,2 gigahertsin kellotaajuudella, 512 megatavua RAM-muistia, neljä gigatavua sisäistä tallennustilaa ja 1,4 Wh akku.

Laite saapuu Asuksen mukaan myyntiin syyskuussa tai lokakuussa 199 euron hintaan.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.