Panasonicilta 5-tuumainen tabletti data- ja puheluominaisuuksilla


0

Panasonic on tänään Berliinin IFA-tapahtumassa julkistanut uuden viiden tuuman tabletin data- ja puhelutoiminnoilla.

Uutuustabletista tulee yhtiön mukaan saataville Windows Embedded 8.1 Handheld -käyttöjärjestelmällä varustettu Toughpad FZ-E1 sekä Android-versio Toughpad FZ-X1. Toughpad FZ-X1 puolestaan toimii Android 4.2.2 -käyttöjärjestelmällä.

Toughpad FZ-E1 ja Toughpad FZ-X1 kestävät kolmen metrin pudotuksen betonille, ovat täysin pölytiiviitä ja sietävät 30 minuutin upotuksen veteen 1,5 metrin syvyteen, täyttäen näin myös IP68-standardin. Sisäänrakennetun lämmittimen ansiosta ne toimivat lämpötila-alueella –20–60°C.

Molemmissa laitteissa on heijastamaton 1280×720 pisteen HD-näyttö. Näyttö tukee kymmenen sormen yhtäaikaista kosketusta ja sitä voi käyttää myös paksut käsineet kädessä. Näytössä on sadetunnistin, jonka ansiosta laite toimii yhdellä kosketuksella vaikka kaatosateessa.

Laitteen takana on 8 megapikselin kamera, jossa on tehokas LED-salama. Edessä on 1,3 megapikselin kamera videopuheluja varten.

Sekä Windows-laite Toughpad FZ-E1 että Android-versio Toughpad FZ-X1 tulevat Suomessa myyntiin projektiasiakkaille. Android-laite on saatavilla syyskuussa ja sen verottomaksi hinnaksi Suomessa arvioidaan noin 1 400 euroa. Windows-laite saapuu marraskuussa ja sen veroton hinta on noin 1 500 euroa.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.