Apple esitteli uusimman älypuhelimensa


0

Teknlogiajätti Apple on vihdoin esitellyt maailmalle uusimman älypuhelimensa. Tällä kertaa yhtiö julkisti kaksi uutta laitetta- iPhone 6 ja iPhone 6 Plus.

Ensimmäinen malleista on kooltaan 4,7 tuumaa ja jälkimmäinen puolestaan 5,5 tuumaa. Molemmat puhelinmallit sisältävät yhtiön uusimman A8-piirin, jonka yhtiö itse mainostaa olevan edeltäjäänsä 25 prosenttia nopeampi. Apple päätti lisäksi integroida NFC-teknologian puhelimiinsa. Uusi iPhone 6 on ainoastaan 6,6 millimetrin paksuinen ja isompi Plus-versio puolestaan 7,1 millimetrin paksuinen.

iPhone 6 -version aloitushinnaksi yhtiö kertoo kahden vuoden sopimuksella 199 dollaria. iPhone 6 Plus -version aloitushinnaksi yhtiö ilmoitti 299 dollaria. Ennakkotilaukset alkavat 12. syyskuuta ja laitteiden toimitukset puolestaan aloitetaan 19. syyskuuta. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti VR Zone.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.