EA SPORTS NHL 15 saapui kauppoihin


0

Electronic Arts julkisti  NHL 15 -pelin olevan tänään saatavilla jälleenmyyntiliikkeistä ympäri maan sekä suoralatauksena Xbox Live -ja PlayStation Store -palveluista. Xbox One -ja PlayStation 4 -pelaajat saavat käyttöönsä paljon ilmaista lisäsisältöä pelin julkistuksen jälkeen NHL 15 Content Update -ohjelman myötä.

Sisältöpäivityksiin lukeutuu fanien palautteeseen pohjautuvia pelattavuuspäivityksiä, pian julkaistava Online Team Play ja uusi Playoff-moodi. Fanit voivat seurata NHL 15 -websivulta lisätietoa tulevista päivityksistä.

NHL 15 -peliä kehitetään EA Canadan studiolla Vancouverissa. Pelillä on PEGI 12 -ikäluokitus. NHL 15 julkaistaan Suomessa 11. syyskuuta 2014 Xbox One-, PlayStation 4-, Xbox 360 -ja PlayStation 3 -konsoleille.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.