Uuden iPhonen saanti voi olla kiven takana


0

Taiwanilaisten komponenttivalmistajien sisältä löytyvien lähteiden mukaan tietotekniikkajätti Applen esittelemät uudet iPhone 6 -ja 6 Plus -älypuhelimet ovat kiven takana – ainakin aluksi. 

Tietojen mukaan Apple haluaisi toimittaa jopa 80 miljoonaa kappaletta uusia älypuhelimiaan tämän vuoden loppuun mennessä. Ongelma kuitenkin on, että syyskuun loppuun mennessä niitä kyetään näillä näkymin toimittamaan ainoastaan 10 miljoonaa kappaletta, mikäli kaikki sujuu suunnitelmien mukaan.

Vertailun vuoksi todettakoon, että yhtiö onnistui myymään yhdeksän miljoonaa iPhonea kolmessa päivässä iPhone 5s:n julkaisun jälkeen. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Digi Times.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.