Microsoft: tänä vuonna paljon uusia Windows-älypuhelimia


0

Kuluva vuosi näyttäisi olevan tärkeä yhdysvaltalaisen Microsoftin Windows Phone -alustalle. Yhtiö on blogissaan ilmoittanut lisänneensä 14 uutta laitekumppania helmikuusta lähtien. Tämän myötä uusia Windows-puhelimia esitellään tänä vuonna yli 22 kappaletta.

Tunnetuimpien laitevalmistajien lisäksi joukkoon mahtuu myös vähemmän tunnettuja yrityksiä, kuten Archos, BLU, Kazam, New Generation Mobile (NGM) ja Yezz. Microsoftin mukaan esimerkiksi NGM aikoo tuoda Italian markkinoille Harley-Davidsonin kanssa yhteistyössä suunnittelun älypuhelimen, joka julkaistaan lokakuun alussa. Laitteen takaosaan on sisällytetty Harley-Davidsonin logo.

NGM_HarleyDavidson_black_front

Windows Phone 8.1 -mobiilikäyttöjärjestelmällä varustettu uutuuspuhelin sisältää viiden tuuman näyttöpaneelin 720 x 1280 pikselin resoluutiolla, kaksi SIM-korttipaikkaa, Snapdragon 400 -järjestelmäpiirin, kahdeksan megapikselin takakameran sekä kahdeksan gigatavua sisäistä tallennustilaa. Uutuuden hinta alkaa 249 eurosta. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen teknologiasivusto Phone Arena.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.