Analyytikko: Samsung toimittaa tänä vuonna 11 miljoonaa Galaxy Note 4 -älypuhelinta


0

Elektroniikka-alan jättiläinen Samsung esitteli tämän vuoden IFA-tapahtumassa kaksi uutta Note-laitetta –  Note 4 ja Note Edge. Molemmat uutuudet tulevat tiedon mukaan saataville vielä loppuvuoden aikana, mutta ensimmäisenä näistä kaupan hyllyille saapuu lokakuun alkupuolella Note 4.

Etelä-korealaisen Hyundai Securitiesin analyytikon mukaan yhtiön odotetaan toimittavan vuoden loppuun mennessä noin 11 miljoonaa Note 4 -laitetta, joka on suurinpiirtein samaa tasoa edellisen sukupolven laitteen kanssa.

Tämän lisäksi analyytikko uskoo Samsungin kykenevän toimittamaan ainoastaan noin miljoona Galaxy Note Edge -laitetta tänä vuonna. Syyksi analyytikko kertoo laitteen odotettua vaikeamman valmistusprosessin.

Toisen analyytikon mukaan loppukäyttäjät puolestaan tulevat kokemaan vaikeuksia Note Edgen käytössä sen epätavallisen näytön takia. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Phone Arena.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.