Apple markkinoi U2:n uutta albumia kovalla rahalla


0

Teknologiajätti Applen nykyinen toimitusjohtaja Tim Cook ja irlantilaisen U2-yhtyeen keulahahmo Bono ilmoittivat tällä viikolla yhtyeen uuden studioalbumin saapuvan ladattavaksi ilmaiseksi noin 500 miljoonalle iTunes-tilin omistajalle. 

Palvelun käyttäjien sijaan Apple sijoittaa raporttien mukaan ainakin sata miljoonaa yhdysvaltain dollaria albumin markkinointiin sekä maksaa tämän lisäksi julkaisemattoman määrän rahaa korvauksena vielä itse yhtyeelle.

Joidenkin raporttien mukaan teknologiajätillä on kuitenkin vähintään 150 miljardia dollaria pankkitilillä, joten suuresta menoerästä ei yhtiön mittakaavassa voida puhua. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti The Verge.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.