Tulevan sukupolven Windows 9 -käyttöjärjestelmän uutta ilmoituskeskusta demotaan videolla


0

Ohjelmistojätti Microsoftin nykyisen sukupolven Windows 8 -käyttöjärjestelmä sisältää ilmoituskeskuksen sovelluksien lyhyitä viestejä varten, mutta Windows 9 -käyttöjärjestelmälle yhtiö suunnittelee näkyvämpää ilmoituskeskusta. Windows 9 -käyttöjärjestelmän ilmoituskeskus kerää Windows-sovellusten ja käyttöjärjestelmän toastit ja hälytykset yhteen paikkaan.

Saksalainen WinFuture-teknologiasivusto on julkaissut YouTube-videopalvelussa nyt uuden videon, jossa tätä uutta paranneltua ilmoituskeskusta esitellään toiminnassa. Ilmoituskeskus näyttää muistuttavan Windows Phone 8.1 -mobiilikäyttöjärjestelmän ilmoituskeskusta ja käyttäjän on mahdollista ohittaa yksi tai useampi viesti/ilmoitus kerrallaan.

Microsoftin odotetaan julkaisevan uuden Windows-versionsa Windows Technical Preview -kehitysversion kuluvan kuun lopulla tai lokakuun alussa. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen teknologiasivusto The Verge.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.