Seuraavan Bond-leffan kuvaukset alkavat joulukuussa


0

Viimeisimmän James Bond -elokuvan kansainvälinen maailmanensi-ilta oli 26. lokakuuta 2012 ja Skyfall onnistuikin tuottamaan maailmanlaajuisesti 1,1 miljardia yhdysvaltain dollaria.

Lähteiden mukaan John Loganin käsikirjoitus elokuvaa varten on valmis ja seuraavan Bond-elokuvan tuotanto päästään aloittamaan kuluvan vuoden joulukuun alussa. Vielä toistaiseksi ilman nimeä kulkeva 24. Bond-elokuva tulee saamaan ensi-iltansa 23. lokakuuta 2015. Elokuvan ohjauksesta huolehtii Sam Mendes.

Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti TweakTown.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.