Panasonicin Toughbook CF-53 kestää kolhuja, pudotuksia ja kosteutta


0

Panasonic on julkistanut pidemmän käyttöajan tarjoavan tehoversion yhtiön Toughbook CF-53 -kannettavasta. CF-53 Mk4 -toughbookissa on neljännen sukupolven Intel Core i5 vPro -suoritin, Intel HD 4400 -näytönohjain ja 14 tuuman heijastamaton näyttö.

CF-53 toimii joko 64-bittisellä Windows 8.1 Pro Update- tai Windows 7 Professional -käyttöjärjestelmällä.

Laitteesta on Standard-perusversion lisäksi saatavilla erityisesti autoteollisuuteen tarkoitettu Automotive-malli, jossa on kaksi PCMCIA-paikkaa, sekä ulkona tapahtuvaan kenttätyöhön optimoitu, erityisen kirkkaalla kosketusnäytöllä varustettu Touchscreen-versio. Kosketusnäytössä on auringon heijastuksia vähentävä polarisaatiosuodin.

Yhtiön mukaan sen uutuuslaite sopii nimenomaan kenttätyöhön, sillä se toimii yhdellä akun latauksella 15 tuntia. Pikalaturi lataa akkuun 80 prosentin kapasiteetin tunnissa, ja täysi lataus saavutetaan kahdessa tunnissa.

CF-53:ssa on kaksi USB 3.0 Super Speed -liitäntää ja HDMI-liitäntä Full HD-näyttöä varten. Langattomia yhteyksiä varten Toughbook CF-53:ssa on Wireless LAN AC (867 Mbps) ja Bluetooth v4.0. Lisävarusteena on saatavana WWAN- ja RFID-moduulit. Videoneuvotteluita varten lisälaitevalikoimassa on mikrofonilla varustettu verkkokamera.

Laitteeseen on saatavilla myös U-Blox-moduuli, joka on yhteensopiva satelliittipaikannusjärjestelmien, kuten GPS:n ja GLONASSin kanssa.

Toughbook CF-53:n kuori on magnesiumia ja tärkeimmät komponentit on suojattu iskuilta joustavalla kiinnityksellä. Laite täyttää MIL-Std-810G 516 -sotilasstandardin vaatimukset ja kestää pudotuksen 76 sentin korkeudelta. Se sietää tärinää ja kosteutta, ja näppäimistö on vedenkestävä. Laitteella on kolmen vuoden takuu.

Toughbook CF-53 mk4 on saatavilla lokakuussa. Toughbook CF-53 Standard -mallin hinta on noin 1 600 euroa, Toughbook CF-53 Touchscreen -mallin noin 2100 euroa ja Toughbook CF-53 Automotive -mallin hinta projektimyyntinä puolestaan noin 1 900 euroa.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.