Applen uuden älypuhelimen ennakkomyynti ylitti yhtiön odotukset


0

Tietokonejätti Apple aloitti muutama päivä sitten ottamaan ennakkotilauksia vastaan uusista iPhone 6 -ja iPhone 6 Plus -älypuhelimistaan. Nyt yhtiö hehkuttaa kuinka se otti tilauksia vastaan yli neljä miljoonaa kappaletta ensimmäisen 24 tunnin aikana.

Tiedotteen mukaan uusien älypuhelinmallien kysyntä on yllättänyt yhtiön ja tämän seurauksena osa ennakkotilaajista ei saa uutta puhelintaan vielä syyskuussa vaan vasta lokakuun puolella.

Kyseessä on lisäksi uusi ennätys yhtiölle, sillä viime vuonna iPhone 5s -ja 5c -älypuhelimet saivat ennakkotilauksia aikaan samalla aikavälillä ainoastaan 2,2 miljoonan kappaleen edestä.

19. päivä syyskuuta Apple aloittaa iPhone 6 -älypuhelimien myynnin kivijalkaliikkeissään sekä jälleenmyyntikumppaniensa kautta. Ensimmäiseen aaltoon pääsevät tällä kertaa uutta puhelinta hamuavat Apple-fanit Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Ranskassa, Saksassa, Hong Kongissa, Japanissa, Puerto Ricossa, Singaporessa ja Isossa-Britanniassa.

Syyskuun 26. päivästä lähtien alkavaan toiseen aaltoon pääsevät fanit muun muassa Itävallassa, Belgiassa, Tanskassa, Suomessa, Irlannissa, Italiassa. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti GSM Arena.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.