Logitechilta uusi mekaaninen pelinäppäimistö


0

Oheislaitteita valmistava Logitech on julkistanut uuden pelinäppäimistön. Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard on yhtiön mukaan ensisijaisesti pelaamiseen suunniteltu mekaaninen näppäimistö.

Pelinäppäimistön jokainen painike on varusteltu yksilöllisellä valaistuksella ja eri painikkeet voidaan valaista halutulla värillä esimerkiksi pelissä käytettävän loitsun, aseen tai muun toiminnon mukaisesti. Vaihtoehtoisesti valaistus voidaan valita vaikkapa halutun tunnelman tai pelikohtaisen toimivuuden perusteella.

http://www.youtube.com/watch?v=9mp2USwG_EE&feature=youtu.be

Orion Spark tukee Logitechin uutta Arx Control -sovellusta, joka kytkeytyy näppäimistön Logitech Gaming Software -ohjelmistoon. Arx Control tekee älypuhelimesta tai tablettilaitteesta pelinäppäimistön lisänäytön, johon voidaan tuoda pelin kannalta olennaisia tietoja. Lisäksi sovelluksella voidaan hallita myös tietokoneen mediatoimintoja. Näppäimistössä on myös oma teline useimmille iOS- ja Android-laitteille.

Orion Spark on viimeistelty räätälöitävin erikoispainikkein ja makrokomennoin. Nämä komentoketjut voidaan tallentaa yhdeksään erikseen ohjelmoitavaan G-pikapainikkeeseen. Näppäimistö tukee yhteensä 27 erillistä räätälöitävää komentoa kolmessa eri käyttäjäprofiilissa. Komennot ja profiilitiedot voidaan määrittää Logitech Gaming Software -ohjelmistoa käyttäen.

Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard tulee saataville marraskuun aikana 199 euron suositushintaan.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.