Microsoft tarjoaa lisätilaa OneDrive-palvelustaan – piikittelee Applea


0

Teknologiajätti Apple julkaisi hiljattain uusimman iOS 8 -mobiilikäyttöjärjestelmänsä ja raporttien mukaan useilla iPhone -ja iPad -laitteiden omistajilla on ollut ongelmia asennuksen vaatiman tyhjän tallennustilan puutteen takia. Microsoft hyödyntää tätä omalla tavallaan ja onkin tuplannut ilmaisen OneDrive-tallennustilan määrän kokonaisuudessaan 30 gigatavuun.

Tarjous on voimassa iPhone -ja iPad -käyttäjille syyskuun loppuun saakka ja nostaa kameran kuvien bonuksen 3 gigatavusta 15 gigatavuun.

Microsoft nostaa myös muiden laitteiden käyttäjien OneDrive-tallennustilan määrää. Android -ja Windows Phone -laitteiden omistajat, joilla on camera roll -albumin varmuuskopiointiominaisuus käytössä, saavat päivityksen jälkeen automaattisesti tilaa kaikkiaan 15 gigatavun verran. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti The Verge.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.