Jimm's tuo myyntiin pelitietokoneita uusilla NVIDIAn näytönohjaimilla


0

Suomalainen Jimm’s PC-Store on uudistanut pelitietokoneitaan NVIDIAn uusilla GTX 900 -näytönohjaimilla, jotka perustuvat uuden sukupolven NVIDIA Maxwell -arkkitehtuuriin.

Jimm’s Epic -malliston Galaxy, Nebula, Supernova, Sun ja Meteorite saavat nyt oivan teholisäyksen uudesta NVIDIA GTX 900 -sarjan näytönohjaimesta.

Myös Jimm’s Gamer -malliston Heavy, Trance, R&B, Rap ja Tango saavat nyt sisuksiinsa NVIDIA GTX 900 -sarjan näytönohjaimet.

Jimm’s Epic- ja Jimm’s Gamer -mallistojen uudistetuissa pelitietokoneissa ominaisuudet ja tehot kasvavat asteittain 1 209 euron monitoimilaitteesta aina 2 099 euron pelimammuttiin.

Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä ja keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet. Jimm’s Epic- ja Jimm’s Gamer -pelitietokoneiden ennakkotilaukset alkavat välittömästi ja toimitukset alkavat lokakuussa.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.