Conan antoi oman panoksensa – miten unohtaa Songs of Innocence


0

Teknologiajätti Applen nykyinen toimitusjohtaja Tim Cook ja irlantilaisen U2-yhtyeen keulahahmo Bono ilmoittivat noin puolitoista viikkoa sitten yhtyeen uuden studioalbumin saapuvan ladattavaksi ilmaiseksi noin 500 miljoonalle iTunes-tilin omistajalle.

Applen kerrottiin sijoittavan ainakin sata miljoonaa yhdysvaltain dollaria albumin markkinointiin sekä maksavan tämän lisäksi julkaisemattoman määrän rahaa korvauksena vielä itse yhtyeelle. Kaikki eivät kuitenkaan ole ottaneet ilolla Applen ja U2-yhtyeen ilmaista lahjaa vastaan.

Muutama päivä viimeisimmän mainostempauksensa jälkeen, Apple joutui tuomaan ladattavaksi työkalun, jolla U2:n albumin sai poistettua tililtään, tietokoneeltaan ja muilta i-laitteilta. TV-juontaja ja komediatähti Conan O’Brienille tämä ei kuitenkaan riitä. Yllä katsottavassa videopätkässä esitellään ”eRase U2”, jonka avustamana uuden albumin sekä itse koko U2-yhtyeen poistaminen ihmisen mielestä onnistuu vaivattomasti ja kivuttomasti.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.