Christian Bale esittämään Jobsia tulevassa elokuvassa


0

Christian Bale tulee esittämään pääosaa teknologiajätti Applen entisestä toimitusjohtajasta Steve Jobsista kertovassa elokuvasta. Tulevan elokuvan ohjaa Danny Boyle.

Samaan rooliin harkittiin aikaisemman tiedon mukaan hänen lisäkseen Matt Damonia, Ben Affleckia, Bradley Cooperia ja Leonardo DiCapriota. Toistaiseksi ilman nimeä tunnettava elokuva perustuu Walter Isaacsonin 2011 julkaistuun Jobs-elämänkertaan.

Elokuvan kuvaukset on määrä päästä aloittamaan seuraavien kuukausien aikana. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti The Verge.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.