Viaplay tulossa Xbox One -konsolille


0

Viaplay on tulossa Xbox Onelle. Viaplay-sovelluksen käyttö ei vaadi Xbox Live Gold -jäsenyyttä.

Kysytyin alusta Viaplay-käyttäjien keskuudessa tällä hetkellä on Xbox One, joten on hienoa vahvistaa tieto siitä, että aivan tuota pikaa koko Viaplayn sisältö löytyy myös kyseiseltä pelikonsolilta, sanoo Rikard Steiber, Viaplayn toimitusjohtaja ja MTG: Chief Digital Officer.

Viaplay-palvelu löytyy jo PC- ja Mac-koneilta, Android- ja iOS-mobiililaitteista, E-kirjalaitteista, Smart TV -palvelusta, Xbox 360 -konsolilta, sekä PlayStation 3- ja PlayStation 4-konsoleilta.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.