Office 365 -tilaajille rajoittamaton määrä tallennustilaa


0

Ohjelmistojätti Microsoft on päivittänyt Office 365-tilauksiaan. Office 365 -tilaajilla on nyt rajaton määrä tallennustilaa OneDrive-pilvipalvelussa. Yhtiön ilmoitus saapuu ainoastaan neljä kuukautta sen jälkeen, kun yhtiö ilmoitti antavansa kaikille käyttäjille teratavun edestä tallennustilaa.

Tallennustilan kasvattaminen aloitetaan tästä päivästä lähtien. Ensimmäisenä siitä pääsevät nauttimaan Office Home-, Personal -ja University -asiakkaat. Yrityksille suunnattujen Office 365 -tilausten tallennustilan päivittäminen aloitetaan puolestaan vasta ensi vuoden puolella.

Edullisin Office 365 -tilaus on Personal, joka kustantaa seitsemän euroa kuukaudessa tai 69 euroa vuositilauksella. Ilmaisten tilien OneDrive-tallennustilan määrä pysyy edelleen 15 gigatavussa. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Arstechnica.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.