Logitechilta kannettava iPad-näppäimistö


0

Logitech julkisti iPadin kanssa toimivan Keys-To-Go-näppäimistön. Logitech Keys-To-Go on ainoastaan 6,1 millimetriä paksu ja 180 grammaa painava näppäimistö.

FabricSkin-pinnoitteen ansiosta näppäimistö on suojattu roiskeilta, pieniltä roskilta ja lialta. Näppäimistön ladattavasta akusta riittää virtaa yhtiön mukaan jopa kolmen kuukauden käyttöön. Näppäimistön mukana tulee lisäksi erillinen usb-laturi.

Logitech Keys-To-Go on yhteensopiva kaikkien iPad- ja iPad mini -mallien kanssa ja värivaihtoehtoja ovat punainen, musta ja turkoosi. Logitech Keys-To-Go tulee myyntiin marraskuun lopussa 79 euron suositushintaan.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.