Frendien kaikki kaudet Netflixiin


0

Frendien kaikki 10 kautta ja 236 jaksoa ovat kokonaisuudessaan katsottavissa Netflixissä yksinoikeudella 1. marraskuuta alkaen. Sarjan kolme ensimmäistä kautta julkaistiin Netflixissä aiemmin tänä vuonna.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun kulttisarja on kokonaisuudessaan tarjolla netti-tv-palvelussa. Sarjan fanit voivat nyt viettää 83 tunnin Frendit-maratonin Netflixissä.

Uuden Frendit-aikakauden kunniaksi Netflix kutsui sarjan tunnusbiisin I’ll Be There For You takana olleen The Rembrandts -bändin Central Perk -kahvilaan esittämään tuon 90-luvun timanttikappaleen akustisena.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.