Tutkimusyhtiö: älypuhelin -ja tablettitoimitukset kasvussa


0

Tutkimusyhtiö IDC:n mukaan kuluvan vuoden kolmannella vuosineljänneksellä toimitettiin kaikkiaan 327,6 miljoonaa älypuhelinta. Viime vuoden samaan ajanjaksoon verrattuna kasvua oli 25,2 prosenttia. Silloin älypuhelimia toimitettiin 261,7 miljoonaa kappaletta. Vuoden 2014 toisella neljänneksellä toimitettiin 301,3 miljoonaa älypuhelinta.

Tutkimusyhtiön mukaan tablettitoimitusten määrä kasvoi 11,5 prosentilla toimitusmäärän ollessa 53,8 miljoonaa yksikköä. Apple onnistui edelleen pitämään markkinoiden johtavan asemansa toimittamalla kolmannen vuosineljänneksen aikana 12,3 miljoonaa yksikköä.

Samsung Electronics puolestaan piti toisen markkinoiden toisen sijan toimitttaessaan 9,9 miljoonaa yksikköä. Tämä oikeutti yhtiölle 18,3 prosentin markkinaosuuden. Asus puolestaan onnistui saavuttamaan kolmannen sijan 6,5 prosentin osuudella markkinoista. Lenovo taasen tipahti neljännelle sijalle kolmen miljoonan yksikön toimitusmäärällään. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti Digi Times.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.