Logitechilta pelihiiri areenapelaamiseen


0

Oheislaitevalmistaja Logitech tuo myyntiin erityisesti moninpelattavia areenapelejä (MOBA) varten suunnitellun pelihiiren. Yhtiön mukaan Logitech G302 Daedalus Prime on elektronisen urheilun (eSports) pelitiimien, kuten Team SoloMidin, Cloud9:n, CJ Entus Frostin, CJ Entus Blazen ja Invictus Gamingin kanssa yhteistyössä luotu pelihiiri.

Kaikilla alustoilla toimivalla Delta Zero -sensorilla varustettu Logitech G302 -pelihiiri sisältää painikkeet metallisella jousimekanismilla. Hiiren kaikki kuusi painiketta voidaan ohjelmoida itse määritellyin toiminnoin tai makrokomennoin. Hiiressä on neljä erilaista DPI-tarkkuusasetusta.

Hiiren äärimmäisen kestävät painikkeet kestävät yhtiön mukaan jopa 20 miljoonaa painallusta. Tämän kerrotaan vastaavan ammattilaispelaajan käytössä noin kahden vuoden kestävyyttä, mikäli hiirtä käytetään pelaamiseen 15 tuntia päivässä.

Logitech G302 Daedalus Prime tulee saataville marraskuun aikana 54,99 euron suositushintaan.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.