Microsoft esitteli uuden Skype for Business -palvelun


0

Microsoft julkisti eilen Skype for Business -palvelun, joka tulee käyttäjien saataville vuoden 2015 alkupuoliskolla. Se tulee korvaamaan yhtiön nykyisen Lync-palvelun.

Skype for Business tarjoaa uuden palvelinohjelman sekä uusia päivityksiä Office 365 -palveluun.

Uusi Skype for Business sisältää Skypestä tutut kuvakkeet soittamiseen, videopuheluun ja puhelun päättämiseen ja Skypen oman puheluruudun, jossa käynnissä oleva puhelu näkyy pikkuikkunana (vaikka käyttäjä siirtyisikin toiseen ohjelmaan tai esimerkiksi nettiselaimen uuteen välilehteen).


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.