DataCenter investoi 1,5 miljoonaa uuteen konesaliin


0

Korkean käytettävyyden konesalipalveluihin erikoistunut DataCenter Finland Oy on investoinut noin 1,5 miljoonaa euroa Helsingin Vallilassa sijaitsevaan konesaliin. Yritys varautuu investoinnilla kasvustrategiansa toteuttamiseen, pilvipalveluiden lisääntymiseen ja markkinoiden kansainvälistymiseen.

Vallilan konesalin pääurakoitsijana toimi Pohjoismaiden johtava kriittisten tilojen suunnitteluun ja rakentamiseen erikoistunut Coromatic Oy.

DataCenterin Vallilan konesalissa on ensimmäisessä vaiheessa 500 neliömetrin suuruisen tuotantoympäristön lisäksi erilliset tilat varavoimalle, sähkönsyötölle ja jäähdytykselle sekä tietoliikenteelle.

Coromaticin myyntijohtaja Janne Purasen mukaan tila on suojattu elektromagneettisilta pulsseilta, ja sähkönsyöttö on turvattu kahdennetulla jakelulla. Vikasietoinen jäähdytys sisältää kahden suuntaisen jäähdytysveden syötön.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.