The Crew tänään kauppoihin


0

Ubisoftin massiivinen avoimen pelimaailman ajopeli The Crew tuli tänään myyntiin Xbox One-, Xbox 360 ja PlayStation 4 -pelikonsoleille sekä Windows-tietokoneille.

Limited Edition -versio kattaa pelin lisäksi Mini Cooper S -auton, täyden valikoiman viritysosia sekä erilaisia tarroja autojen kustomointiin. Limited Edition on saatavilla vain CDON.com- ja Uplay Shop -verkkokaupoista Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille sekä Windows-tietokoneille.

Erilaisia maastoja löytyy vuorenhuipuilta rannoille, metsistä aavikoille

The Crew on massiivisen pelimaailman ajotoimintapeli, joka vie pelaajat mukanaan rämäpäisiin ajokisoihin ja haasteisiin Yhdysvaltojen monille eri alueille. Mukana on niin kaupunkiajoa, maastokisoja, maantieosuuksia kuin myös perinteisiä ratakisoja.

Pelimaailma on täynnä erilaisia haasteita, tehtäviä, kisoja ja mahdollisuuksia haastaa niin itsensä kuin kanssapelaajat. Autoja pääsee myös tuunaamaan omiin tarkoituksiinsa erilaisten kisavaihtoehtojen myötä.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.