Golfin pääkilpailut vuoteen 2018 saakka Viasatilla ja Viaplayssa


0

Viasat Finlandin ja Viaplayn emoyhtiö Modern Times Group on uusinut golfin suurten ammattilaisturnausten televisiointi- ja digitaalisia lähetysoikeuksia vuoden 2018 loppuun saakka kaikkialla Pohjoismaissa. Mikko Ilosen ja muiden Suomen huippupelaajien otteet nähdään jatkossakin televisiosta Viasat Golf-kanavalla sekä Viaplay-palvelussa.

Nyt laaditun sopimuksen myötä Viasat Finlandin Viasat Golf -kanava sekä Viaplay-palvelu esittävät Suomessa yksinoikeudella golfin major-turnauksista British Open Championshipin ja PGA Championshipin.

Myös PGA European Tourin, Ryder Cupin, World Golf Championshipin sekä LPGA:n ja Asian Tourin lähetykset jatkuvat Viasatilla ja Viaplayssa yksinoikeudella vuoteen 2018 saakka.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.