Lenovo laajentaa Yoga-mallistoaan


0

Kiinalainen Lenovo on ilmoittanut laajentaneensa yhtiön Yoga-mallistoa uusilla tuotteilla. Uusi Yoga 3 sisältää 14 tuumaisen näytön ja painaa 1,6 kilogrammaa sekä sisältää puolijohdevalmistaja Intelin viiden sukupolven Core-suoritinperheen suorittimen.

Pienempi uusista Yoga-malleista on puolestaan 11 tuumainen ja korvaa IdeaPad Yoga 11:sta. Se on ainoastaan 15,8 millimetrin paksuimmillaan sekä sisältää puolijohdevalmistaja Intelin Core M -suorittimen. Se saapuu varustettuna 256 tai 500 gigatavun SSD-asemalla. Yhtiön mukaan sen akunkesto yhdellä latauksella on seitsemän tuntia.

Tarkempaa tietoa uusien Yoga 3 -mallien saatavuudesta tai hintatasosta ei tähän mennessä ole julkistettu tietoa. Aiheesta uutisoi muun muassa ulkomainen verkkolehti The Inquirer.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.