DNA:lta uusia kanavia ja lisää teräväpiirtokuvaa antennikatsojille


0

DNA tuo tänä vuonna uusia kanavia antennikatsojien ulottuville. Ensimmäiset lisäkanavat tulevat näkyviin perinteiseen antenniverkkoon tammikuussa. Samalla yhtiö kasvattaa lisäksi oman valtakunnallisen HD-antenniverkonsa teräväpiirtotarjontaa.

DNA tuo perinteiseen antenniverkkoon tammikuussa 11 uutta kanavaa. Uusina kanavina Digitan verkossa aloittaa mm. urheilu- ja elokuvakanavia MTV:ltä ja Viasatilta sekä National Geographic Channel. DNA:n oman HD-verkon teräväpiirtokanavien määrä kasvaa samalla niin, että HD-tasoisia kanavia on tammikuusta lähtien tarjolla kaikkiaan 12.

Noin 85 prosenttia suomalaisista asuu yhtiön tiedotteen mukaan alueella, jossa voi vastaanottaa molempien antenniverkkojen kanavatarjonta.

Uuteen antennitelevisioon siirrytään vaiheittain niin, että nyt tarjottavien kanavien lisäksi uusia on luvassa huomattava määrä vielä tämän vuoden aikana.

Siirtymä kohti uutta antennitelevisiota alkoi jo vuonna 2010, jolloin DNA avasi oman antenniverkkonsa Digitan perinteisen verkon rinnalle. DNA on keskittänyt antenniverkkonsa voimakkaasti teräväpiirtokanaviin.

Antennitelevision koko kanavatarjonnan katsomiseen tarvitaan nykyaikainen Antenna Ready HD -merkinnällä varustettu televisio. DNA:n HD-tarjonnasta nauttimiseen tarvitaan lisäksi DNA:n verkkoon suunnattu HD-antenni. Noin puolet Suomen kodeista vastaanottaa tv-palvelunsa antenniverkosta.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.