Nuoret lähettävät emoji-merkkejä töissä ja lukevat sähköpostia sängyssä


0

Adoben julkaiisema uusi tutkimus paljastaa, että nuorilla on tiivis suhde sähköpostiinsa eivätkä he pelkää käyttää emoji-merkkejä töissä. Tutustu nuorten sähköpostikäytön kuuteen trendiin alla.

Adoben uuden tutkimuksen tulokset osoittavat, että nuorilla on läheinen suhde sähköpostiinsa. Erityisesti 18–34-vuotiaat käyttävät aktiivisesti älypuhelintaan. Adoben toteuttamaan brittiläiseen tutkimukseen osallistui 400 toimistotyöntekijää.

Nuoret lukevat sähköpostiaan keskimäärin 7,4 tuntia työviikon aikana. Tästä 3,9 tuntia kuluu työsähköposteihin ja 3,5 tuntia henkilökohtaisiin sähköposteihin. Nuoret käyttävät sähköpostin parissa selvästi muita enemmän aikaa, sillä kaikkien vastanneiden keskimääräinen sähköpostiin käytetty aika on 5,9 tuntia viikossa.

30 prosenttia kertoi tarkistavansa sähköpostiaan liian usein ja kokevat, että heidän pitäisi vähentää sähköpostin käyttöä.

50 prosenttia tarkistaa sähköpostinsa heti aamusta sängyssä ollessaan. 41 prosenttia on yrittänyt pitää taukoa sähköpostin käytöstä.

43 prosenttia tarkistaa sähköpostiaan käydessään vessassa. Kaikkien vastanneiden kohdalla luku on 27 prosenttia.

74 prosentin mielestä on hyväksyttävää käyttää emoji-merkkejä sähköposteissa kollegoille. Kaikkien vastanneiden kohdalla luku on keskimäärin 59 prosenttia.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.