Lenovolta uusia tabletteja


0

Lenovo esitteli keskiviikkona YOGA-tablettiperheen uutuudet YOGA Tab 3 Pro ja YOGA Tab 3. YOGA Tab 3 Pro toimii sarjan lippulaivana ja sen sisäänrakennettu projektori pystyy yhtiön tiedotteen mukaan jopa 70 tuuman kuvaan. Yhtiön mukaan kyseinen tabletti on suunniteltu erityiseti Netflixin käyttöä silmällä pitäen.

YOGA Tab 3:n 8- ja 10-tuumaisissa malleissa on liiketunnistimella varustettu ja 180 astetta kääntyvä kamera. Kumpikin malli on varustettu HD-näytöllä (1 280 x 800), ja painoa on vain 466 grammaa.

YOGA Tab 3:n 8-tuumainen malli tulee myyntiin syyskuussa alkaen hintaan 199 euroa. YOGA Tab 3:n 10-tuumainen malli on saatavilla lokakuun lopusta lähtien alkaen hintaan 249 euroa. YOGA Tab 3 Pro saapuu sekin lokakuun lopussa ja sen lähtöhinta on 499 euroa.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.