Rovion uusi mobiilipeli Nibblers saatavilla iOS- ja Android-laitteille


0

Rovio Entertainment on kuluneella viikolla julkaissut uuden mobiiilipelin Nibblersin, jossa joukko merten asukkeja päättää tutustua pinnan yläpuoliseen maailmaan herkullisten hedelmien houkuttelemina.

Pelissä hedelmille persot Nibblers-hahmot Coral, Octo, Bouncer sekä muut herkkusuut seikkailevat makupalojen toivossa, taistellen samalla maailman ravintoketjun huipulla rellestäviä liskoja vastaan. Peli on match-puzzlepeli, jossa tavoitteena on ketjuttaa samanlaiset hedelmät vähintään kolmen riveihin. Eri Nibblers-hahmojen erityiskykyjä käyttäen pelissä väistellään esteitä ja nitistetään ahnaita liskoja jopa 200 pulmallisen tason verran. Uusia tasoja tuodaan peliin jatkuvasti.

Yhdistämällä pelin Facebookiin pelaaja voi myös haastaa ystävänsä ja kilpailla parhaista pisteistä tai tehdä yhteistyötä, jotta molemmat selviäisivät menestyksekkäästi Nibblersien uudella, hedelmällisellä maaperällä.

Nibblers lanseerattiin kesän alussa Kanadassa, Suomessa, Uudessa-Seelannissa ja Australiassa.

Peli on saatavilla kymmenellä eri kielellä: englanniksi, ranskaksi, saksaksi, italiaksi, japaniksi, koreaksi, portugaliksi, venäjäksi, espanjaksi ja turkiksi.


Like it? Share with your friends!

0
Reverberati0n

Mato78.com perustettiin vuonna 2006. Sivusto kattaa digiajan ihmeitä teknologian, viihteen, tieteen ja pelaamisen saralta. Sivuston tehtävänä on tarjota uutisia uutuuksista ja arvosteluja sekä tietoa erilaisista digiajan tuotteista.